Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων της Ξάνθης 2022

 Με χαρά και συγκίνηση μετά από δύο χρόνια, η Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας "Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου" παρουσίασε το πρόγραμμα της στο Φεστιβάλ Ξάνθη «Πόλις Ονείρων» Μουσικών Σχολείων σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου 2022. Τα κομμάτια που παρουσιάστηκαν προέρχονται από το ρεπερτόριο του Ελληνικού Κινηματογράφου, ερμηνεύτηκαν από διάσημους εκτελεστές και επένδυσαν κινηματογραφικές ταινίες. Την διεύθυνση και διδασκαλία της Ορχήστρας είχε η κ. Αντιγόνη Ντουσιοπούλου και συνέπραξε μαζί της ο κ. Πέτρος Ρίστας. 

 Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας "Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου" συγχαίρει θερμά τους καθηγητές και τους μαθητές που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση καθώς και τους διοργανωτές του Φεστιβάλ για την υπέροχη διοργάνωση.

             Τέλος καλεί τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού που θέλουν να λάβουν μέρος στα μουσικά σύνολα του σχολείου και σε πολλές παρόμοιες δραστηριότητες, να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στο σχολείο μέχρι 31/5/2022. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2465023461 στα email: mail@gym-mous-siatist.koz.sch.grκαι mousikoscholeiosiatistas@gmail.comκαι στην ιστοσελίδα του σχολείου http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr

           Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας περιμένει όλα τα παιδιά που αγαπούν τη μουσική (ανεξάρτητα αν γνωρίζουν μουσική ή όχι) και θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα, να έρθουν στην υπέροχη, μουσική του οικογένεια!

Πρόσθετες πληροφορίες