Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βοΐου

 Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» συγχαίρει θερμά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βοΐου, την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο κ. Νικολέτα Πάτρα-Τσούκα καθώς και την υπεύθυνη λειτουργίας κ. Αναστασία Τύπα για τη δράση τους καθώς και την αγάπη και φροντίδα που δείχνουν για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Το έργο τους είναι αξιέπαινο και αποπνέει τη διδαχή του Χριστού «Αγαπάτε Αλλήλους» ενώ γίνεται ακόμα σημαντικότερο τις ημέρες του Πάσχα που φωτίζονται από τη θυσία του Κυρίου.

 Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής  οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μαζί με λαμπάδες που φιλοτέχνησαν στο Εργαστήριο Πασχαλινής Λαμπάδας με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Ματσαρίδου Αναστασίας και τα προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ως ελάχιστη συμβολή στο τεράστιο έργο του.

          Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς καθώς και όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που με οποιαδήποτε ιδιότητα συμμετείχαν στη δράση αυτή. Εύχεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους, το αναστάσιμο φως να καθοδηγεί πάντα τις σκέψεις και τις πράξεις τους.

Πρόσθετες πληροφορίες