Μουσικοθεατρικό Δρώμενο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας (βίντεο)

 Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» στις 4 Νοεμβρίου, ημέρα απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον Τουρκικό Ζυγό, παρουσίασε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου μουσικοθεατρικό δρώμενο για την απελευθέρωση της πόλης.

 Η παρουσίαση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» μετά την τελετή ανακήρυξης της Α. Ε. του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Βοΐου.

 Το Μουσικό Σχολείο στον περιορισμένο χρόνο που είχε στη διάθεσή του απέδωσε με έναν συνδυασμό βιντεοπροβολής, θεάτρου, τραγουδιού, μουσικής και χορού το ιστορικό γεγονός της απελευθέρωσης της πόλης.

 Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων ο Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης κ. Κωνσταντόπουλος Κων/νος και η Δ/ντρια Δ/θμιας κα Βόντσα Βασιλική, οι οποίοι συνεχάρησαν τον Δ/ντή του Σχολείου κ. Κουτσογιώτα Χρήστο.

 Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης: τον Υποδιευθυντή του σχολείου κ. Θεοδωρόπουλο Θωμά, τον καθηγητή του Θεάτρου κ. Σταυράκη Γεώργιο, τη μουσικό κ. Κουζιάκη Μαρία, την καθηγήτρια πληροφορικής κ. Ευθυμίου Γεωργία, τους 25 μαθητές που έλαβαν μέρος στην παράσταση αλλά και στους μαθητές Παπαμιχάλη Μιχαήλ Άγγελο και Σελβεσάκη Μιχάλη για την τεχνική βοήθειά τους.

  Δείτε το σχετικό βίντεο (ευχαριστούμε το http://siatista-info.blogspot.com για την

  ευγενική παραχώρησή του).

Πρόσθετες πληροφορίες