Μετεγγραφές μαθητών από άλλα σχολεία στις τάξεις Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας γνωστοποιεί ότι για το σχολικό έτος 2011 ? 2012 θα δεχτεί με μετεγγραφή, ύστερα από κατατακτήριες εξετάσεις, μαθητές για τις Β΄ και Γ΄ τάξεις Γυμνασίου, καθώς και για την Α΄ Λυκείου.

Οι κατατακτήριες αυτές εξετάσεις θα διενεργηθούν από επιτροπή καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας το δεύτερο δεκαήμερο του μηνός Σεπτεμβρίου 2011.

Τα μαθήματα που εξετάζονται για τη Β΄ Γυμνασίου είναι: Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική (η ύλη της Α΄ Γυμνασίου), καθώς και τα υποχρεωτικά όργανα (πιάνο, ταμπουράς) και προαιρετικά μουσικό όργανο επιλογής.

Τα μαθήματα που εξετάζονται για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου και την Α΄ Λυκείου είναι: Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, τα υποχρεωτικά όργανα (πιάνο, ταμπουράς), η Ιστορία Μουσικής (ύλη για τη Γ΄ Γυμνασίου της Β΄ Γυμνασίου και για την Α΄ Λυκείου της Γ΄ Γυμνασίου) και όργανο επιλογής.

Την εξεταστέα ύλη των μαθημάτων μπορούν να την πληροφορηθούν από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, τηλέφωνο 2465023461 κατά τη θερινή περίοδο κάθε Πέμπτη από 8.30 π.μ. ? 1.30 μ.μ. και από 1 Σεπτεμβρίου 2011 καθημερινά.

Πρόσθετες πληροφορίες