Ενημέρωση για Δευτέρα 12-9-22

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


τη Δευτέρα 12-9-2022 οι μαθητές/τριες πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο λίγο πριν τις 10.00 π.μ. έχοντας μαζί τους μια σχολική τσάντα για να μεταφέρουν τα βιβλία που θα τους δοθούν. Ο αγιασμός θα γίνει από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο στις 10.00 π. μ. Στη συνέχεια οι  μαθητές/τριες θα περάσουν στις τάξεις τους και θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία και η αποχώρηση από το σχολείο θα γίνει το αργότερο στις 11.00 π. μ.
-Το λεωφορείο από Κοζάνη θα ξεκινήσει στις 09.00 από τα ΚΤΕΛ και θα κάνει στάσεις (όπως και πέρυσι) στα εξής σημεία: 1) πλατεία Αλώνια, 2) Πάρκινγκ (παλιό ΚΤΕΛ), 3) Μπλε Ελάφι (στην οδό Παύλου Μελά), 4) Νοσοκομείο, 5) περιοχή Τρίκου, 6) Δημαρχείο, 7) οδό Αριστοτέλους (πριν από τη διασταύρωση με Γκέρτσου), 7) Ε-shop, 8) στάση Μπέμπη, 9) Γήπεδο, 10) Στρατόπεδο.
-Το λεωφορείο από Αιανή θα ξεκινήσει και αυτό στις 09.00 με στάσεις στην Αγία Παρασκευή, Ροδιανή, Camelot (πρώην Καμίνι), Ξηρολίμνη.

-Το λεωφορείο από την περιοχή του Βοΐου θα ξεκινήσει στις 09.00 από Εράτυρα με στάσεις Καλονέρι, Μικρόκαστρο, Γαλατινή.

-Οι μαθητές που μετακινούνται με ταξί θα ενημερωθούν από τους μεταφορείς για την ώρα που θα τους παραλάβουν.
-Το λεωφορείο από την πόλη των Γρεβενών θα ξεκινήσει στις 09.00 από τις Εργατικές Κατοικίες και θα κάνει στάσεις στο 1) παλιό ΚΤΕΛ, 2) βενζινάδιο Τζιότζιου (περιοχή Βαρόσι), 3) ρολόι (πλατεία), 4) Κιβωτός των Γεύσεων, 5) 2ο Γυμνάσιο.
-Οι μαθητές που μένουν σε χωριά των Γρεβενών θα μετακινούνται με ταξί από τον τόπο διαμονής τους στο σχολείο και θα ενημερωθούν από τους μεταφορείς για την ώρα που θα τους παραλάβουν.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λάβουν οι γονείς τηλέφωνο ή email με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο μεταφοράς, όπου χρειάζεται.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα email του σχολείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα οποία βλέπουμε και απαντούμε ακόμη και τις ώρες που δεν είμαστε στο σχολείο.


Καλή σχολική χρονιά με υγεία!

Πρόσθετες πληροφορίες