Ενημέρωση για Δευτέρα 13-9-2021 και τις μετακινήσεις

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
τη Δευτέρα 13-9-2021 οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 08.15 έχοντας μαζί τους α) μια σχολική τσάντα για να μεταφέρουν τα βιβλία που θα τους δοθούν, β) το έγγραφο του σελφ τεστ συμπληρωμένο (ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες), γ) αν θέλουν κάποιο κολατσιό και νερό (γιατί την πρώτη μέρα δεν θα είναι ανοιχτό το κυλικείο) και δ) φορώντας τη μάσκα τους. Ο αγιασμός θα γίνει στις 10.00 και η αποχώρηση από το σχολείο θα γίνει περίπου στις 11.00.
- Τα σελφ τεστ διατίθενται με την αναφορά του ΑΜΚΑ δωρεάν στα φαρμακεία και αφού πραγματοποιηθούν δηλώνονται στην ιστοσελίδα https://self-testing.gov.gr/#mathites
-Το λεωφορείο από Κοζάνη θα ξεκινά στις 07.25 από τα ΚΤΕΛ και θα κάνει στάσεις (όπως και πέρυσι) στα εξής σημεία: 1) πλατεία Αλώνια, 2) Πάρκινγκ (παλιό ΚΤΕΛ), 3) Μπλε Ελάφι (στην οδό Παύλου Μελά), 4) Νοσοκομείο, 5) περιοχή Τρίκου, 6) Δημαρχείο, 7) οδό Αριστοτέλους (πριν από τη διασταύρωση με Γκέρτσου), 7) Ε-shop, 8) στάση Μπέμπη, 9) Γήπεδο, 10) Στρατόπεδο.
-Το λεωφορείο από Αιανή θα ξεκινά και αυτό στις 07.25, ενώ το λεωφορείο από την περιοχή του Βοΐου θα ξεκινά στις 07.20 από Εράτυρα. Οι μαθητές που μετακινούνται με ταξί θα ενημερωθούν από τους μεταφορείς για την ώρα που θα τους παραλάβουν.
-Το λεωφορείο από την πόλη των Γρεβενών θα ξεκινά στις 07.30 από τις Εργατικές Κατοικίες και θα κάνει στάσεις στο 1) παλιό ΚΤΕΛ, 2) βενζινάδιο Τζιότζιου (περιοχή Βαρόσι), 3) ρολόι (πλατεία), 4) Κιβωτός των Γεύσεων, 5) 2ο Γυμνάσιο.
-Οι μαθητές που μένουν σε χωριά των Γρεβενών θα μετακινούνται με ταξί από τον τόπο διαμονής τους στο σχολείο και θα ενημερωθούν από τους μεταφορείς για την ώρα που θα τους παραλάβουν.
Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα email του σχολείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα οποία βλέπουμε και απαντούμε ακόμη και τις ώρες που δεν είμαστε στο σχολείο.
Καλή σχολική χρονιά με υγεία!

Πρόσθετες πληροφορίες