ΝΕΟ Ενημέρωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 Αγαπητοί μαθητές/τριες, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα τελεσθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.15 στον  προαύλιο χώρο του σχολείου μας από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, παρουσία των τοπικών αρχόντων και αντιπροσωπείας μαθητών και καθηγητών.

 Οι μαθητές/τριες πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 08.15 π. μ. (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ), όπου θα μπουν με τη συνοδεία καθηγητών στα τμήματά τους για να ενημερωθούν για τα μέτρα προστασίας  από τον Covid-19 και για τη χρήση της μάσκας, να παραλάβουν τα βιβλία και το πρόγραμμά τους και να περάσει ο ιερέας για να αγιάσει.

 Οι μαθητές/τριες πρέπει να έχουν μαζί τους μια τσάντα για τη μεταφορά των βιβλίων και μια μη ιατρική μάσκα που θα φοράνε μόνο μέσα στα λεωφορεία/ταξί και στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 το κυλικείο δεν θα λειτουργήσει. Για το λόγο αυτό οι μαθητές και οι μαθήτριες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό και το κολατσιό που επιθυμούν για το διάλειμμα. Δεν επιτρέπεται η έξοδος από το σχολείο πριν το σχόλασμα.

 Τα σχολικά λεωφορεία και ταξί θα έχουν πληρότητα 100% και θα απολυμαίνονται από τους οδηγούς πριν και μετά από κάθε δρομολόγιο, σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ.

 Τα σχολικά λεωφορεία για το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας θα ξεκινήσουν την ημέρα του Αγιασμού και κάθε ημέρα στις 07.25 από ΚΤΕΛ Κοζάνης, στις 07.15 από Αιανή και στις 07.20 από Εράτυρα.

 Οι οδηγοί των σχολικών ταξί θα ειδοποιήσουν τους γονείς των μαθητών/τριών που θα μεταφέρουν για την ώρα που θα τους/τις παραλάβουν.

 Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία για όλους, δημιουργικότητα και καλή συνεργασία.

 Τέλος σας ενημερώνουμε ότι κατά το 3ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου (σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα) πραγματοποιούνται κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών που θέλουν να φοιτήσουν στη Β, Γ  Γυμνασίου και Α, Β, Γ Λυκείου. Μπορούν όσοι/ες ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο σχολείο μας να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο στο mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr ή στο 2465023461.

Πρόσθετες πληροφορίες