Ενημερωτικό για Τηλεκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας,

Στη δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το πώς θα καταφέρετε να συμμετέχουν τα παιδιά σας στη διαδικασία της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Παρακαλείστε λοιπόν εσείς,  οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

1.    1. Θα πρέπει οι γονείς/ κηδεμόνες να κάνουν εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στη σελίδα https://register.sch.gr/students/

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Για την εγγραφή σας χρησιμοποιείστε τα στοιχεία του μαθητή/τριας όπως ακριβώς γράφονται στον έλεγχο του Α΄ Τετραμήνου

      ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Για να βρείτε το όνομα του σχολείου γράψτε ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (με κεφαλαία) και θα σας βγάλει τη λίστα με τα σχολεία και από εκεί θα το επιλέξετε.

2.   2. Οι μαθητές/μαθήτριες με την βοήθεια των γονέων/κηδεμόνων μετά την απόκτηση λογαριασμού από το ΠΣΔ (από το πρώτο βήμα) εισέρχονται στην ιστοσελίδα www.sch.gr -----> Ηλεκτρονική Τάξη, ώστε να γίνουν μέλη των ψηφιακών τάξεων που έχουν δημιουργήσει οι εκπαιδευτικοί.

3.      3. Στη συνέχεια, όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα μπορούν να βλέπουν τις ανακοινώσεις, τις ασκήσεις και ο,τιδήποτε άλλο εκπαιδευτικό υλικό υπάρχει μέσα σε κάθε ηλεκτρονική τάξη και να στέλνουν τις απαντήσεις στους καθηγητές.

Ζητούμε την υπομονή και την κατανόηση όλων σας γιατί με την ταυτόχρονη είσοδο πολλών ατόμων, η διαδικασία εγγραφής γίνεται αργή και επίπονη και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄ αυτό. Αν είναι δυνατό προσπαθήστε να κάνετε την εγγραφή σας στο σύστημα όχι τις ώρες αιχμής, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

                                                                                                                               Με εκτίμηση

Ο Δ/ντής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Πρόσθετες πληροφορίες