Δελτίο Τύπου Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Σιάτιστας πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Καλλιτεχνική Εκδήλωση την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΚΠΕ Σιάτιστας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε έργα ευρωπαϊκής και παραδοσιακής μουσικής από τα μουσικά σύνολα του σχολείου (σύνολο εγχόρδων, πνευστών, βιολιού, ευρωπαϊκής χορωδίας και παραδοσιακής χορωδίας και ορχήστρας). Ξεχωριστή ήταν η παρουσία και συμμετοχή του συντοπίτη μας τραγουδιστή Νούσιου Αναστασίου, ο οποίος παρουσίασε δύο τοπικά τραγούδια.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Κ. Παύλος, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Γκουντούλιας Γεώργιος, ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Δάρδας Αναστάσιος, ο Διευθυντής της Μανούσειας Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σιάτιστας κ. Μάνιος Παναγιώτης και πλήθος κόσμου, το οποίο απόλαυσε τη μουσική εκδήλωση.

     Πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης υπάρχουν στο δικτυακό τόπο του σχολείου http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr .

     Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας εύχεται στο κοινό της Σιάτιστας χαρά και ευημερία για το 2011 και υπόσχεται νέες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για το νέο έτος.

 

 

                                                                      Από το Μουσικό Σχολείο

Πρόσθετες πληροφορίες