Όσο υπάρχουν άνθρωποι?

     Επέστρεψαν το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Απριλίου από την Κέρκυρα οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου και οι συνοδοί καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, οι οποίοι είχαν μεταβεί στο νησί από την προηγούμενη Κυριακή στα πλαίσια των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και παρέμειναν αποκλεισμένοι δύο μέρες λόγω της απεργίας των ναυτεργατών.

     Χάρη στη μεγαλοψυχία και την αμεσότητα ανταπόκρισης στο κάλεσμα της Διευθύντριας κ. Μαρίας Ντούρου κάποιων ανθρώπων που αγαπούν και εκτιμούν το έργο του Σχολείου αλλά και που ευαισθητοποιούνται ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν πάνω από όλα στην ασφάλεια των παιδιών, οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές διέμειναν δύο επιπλέον βραδιές στην Κέρκυρα σε ξενοδοχεία ανάλογα των περιστάσεων. Πιο συγκεκριμένα η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας οφείλουν θερμές ευχαριστίες στο μεγάλο ευεργέτη του Σχολείου και της Σιάτιστας κ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου, στο τουριστικό γραφείο Stogiannis Travel και στον υπεύθυνο του ΚΠΕ Κέρκυρας κ. Αλέκο Βλάσση για τη χρηματοδότηση των διανυκτερεύσεων και ενός επιπλέον δείπνου των μαθητών και των συνοδών καθηγητών τους. Παράλληλα να επισημανθεί ότι ο Δήμος Βοΐου και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έδειξαν άμεσο ενδιαφέρον για την αποπληρωμή του επιπλέον κόστους μετακίνησης (έξοδα του πούλμαν για μιάμιση επιπλέον μέρα) των μαθητών στην Κέρκυρα και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

       Ολοκληρώνοντας, η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου θα ήθελε να συγχαρεί τους μαθητές και τις μαθήτριες για το ήθος και την καρτερικότητά τους και τη συνεργασία τους με τους συνοδούς καθηγητές. Επίσης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον αρχηγό της εκδρομής Θωμά Καραγεώργο και τους συνοδούς καθηγητές Θανάση Αρσενιάδη, Δήμητρα Κατρανά, Ευαγγελία Καράτζια και Γεωργία Ευθυμίου για το εξαιρετικό παιδαγωγικό έργο που επιτέλεσαν καθ? όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

 

Η Δ/ ντρια

Δρ Μαρία Ντούρου

Πρόσθετες πληροφορίες